Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

SIKKERHED TIL MINDRE VIRKSOMHEDER

Sikkerhed til foretninger

Det er vigtigt at passe godt på sit varelager, der findes ingen virksomhed som ønsker indbrud og/eller hærværk, det kan koste en virksomhed dyrt i deres drift/produktion. For selvom forsikringen dækker de mistede vare, dækker de oftest ikke tab af kunder, hvis du ikke kan levere.

få den optimale kvalitet af anlæg

Forsikringsgodkendte løsninger

Hos Quetec bruger vi kun forsikringsgodkendte tyverialarmer og vi har en til enhver størrelse og behov, det sikre at du som kunde er sikker på at få den optimale kvalitet af anlæg, uanset om du har et krav fra forsikringsselskabet eller ej.

Medarbejdernes tryghed i fokus

Quetec bruger kun forsikringsgodkendte tyverialarm anlæg, hvilken ikke bare er et krav fra forsikringen, men også giver en sikkerhed for drift og stabilitet. Bankbokse og pengeautomater skal sikres så medarbejderne ikke kommer i fare situationer i dagligdagen. Derudover er overfaldstryk en vigtig del af pengeinstitutter, så kan medarbejderne altid tilkalde hjælp i en røveri situation.

Supplerende videoovervågning

Med videoovervågning er det muligt at sikre tyveri/svind minimeres og hærværk undgås eller opklares hurtigt. Samtidig har det en forbyggende effekt. Derfor kan en investeringen i videoovervågning hurtigt være tjent hjem.