Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Byggebranchen

Byggepladser

Byggebranchen har tit kæmpe udfordringer når det kommer til byggepladser. Derudover er der bygninger og inventar, der bør sikres mod indbrud. Byggepladser er ofte udsat for både tyveri, indbrud og hærværk, og det kan være besværligt at holde øje med byggematerialer, skurvogne, værktøj og entreprenørmaskiner når byggeriet er i gang. Quetec kan hjælpe med forskellige løsninger videoovervågning, tyverialarm og vagtordninger. Ring og hør mere om, hvordan vi kan sikre byggepladsen efter dine behov.

Der skal være en tryg stemning og atmosfære, på den måde kan medarbejderne koncentrer sig om deres arbejde og ikke være bekymret.

Medarbejderne skal være trygge..

Virksomhedens egne kontorer bør også sikres mod tyveri, indbrud og hærværk, da der ofte ligger vigtige dataér og tegninger mm. Men der skal også være plads til kunne arbejde på de skæve arbejdstider som aften, natten eller i weekenderne. Med adgangskontrol kan du og dine medarbejdere være trygge uden at være bekymret eller utrygge for at være alene i virksomheden. Du kan kontrollere hvem der har adgang til din virksomhed, hvilke kontorer og hvornår. Du kan holde dørene låst, mens der arbejdes så der ikke kommer nogle uvelkomne.

Tilpasset dine behov

Adgangskontrol hos Quetec går lige fra mindre anlæg, som styrer en dør eller to, til de store avancerede løsninger, der integrerer adgangssikringen med tyverialarm og videoovervågning. Alle tyverialarmer er opkoblet til vores døgnbemandede kontrolcentral og hvis alarmen lyder, sender vi hurtigt en vagt til adressen og kontakter din valgte kontaktperson. Ofte har alarmskilt har en stor præventiv effekt.