Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Finansielle virksomheder

Pengeinstitutter og andre finansielle virksomheder har alle et højt krav når det kommer til sikkerhed imod indbrud og røveri. Quetec har mange års erfaring med at sikre pengeinstitutter og andre finansielle virksomheder af enhver størrelse.

Der skal være en tryg stemning og atmosfære, på den måde kan medarbejderne koncentrer sig om deres arbejde og ikke være bekymret.

Sikkerhed er en del af din hverdag

Virksomheder som pengeinstitutter har en øget risiko for røveri/tyveri og indbrud. Det er også tit set store hærværksmæssige skader i forbindelse med forsøg på at frigøre pengeautomater, gitre osv. På den baggrund er det vigtigt at tage sikkerheden for materialer og personale meget alvorligt.

Medarbejdernes tryghed i fokus

Quetec bruger kun forsikringsgodkendte tyverialarm anlæg, hvilken ikke bare er et krav fra forsikringen, men også giver en sikkerhed for drift og stabilitet. Bankbokse og pengeautomater skal sikres så medarbejderne ikke kommer i fare situationer i dagligdagen. Derudover er overfaldstryk en vigtig del af pengeinstitutter, så kan medarbejderne altid tilkalde hjælp i en røveri situation.

Videoovervågning er et vigtigt redskab

Videoovervågning har en forbyggende virkning og er et godt redskab for politiet til opklaringer af røveri. Derfor er det også vigtigt at den videoovervågning som sættes op er af en kvalitet som gør at billederne kan bruges. Hos Quetec er i trygge hænder. Den døgnbemandede central, reagerer så snart alarmen lyder. De ved lige hvordan alle situationer skal håndteres og de sender hjælp hurtigt efter alarm.