Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Industri

Alle virksomheder har forskellige behov når det gælder sikring, særlig store virksomheder. Hele virksomheden skal oftest sikres om det så er kontoret, lager, produktion osv. En alarm har en forbyggende virkning og ingen virksomhed som ønsker indbrud og/eller hærværk. Det kan være voldsomt dyrt hvis det skulle ske, for forsikringen dækker de materiale skader og svind, men normalt dækker de ikke tabt arbejdstid, hvis de medarbejder ikke kan producere pga. manglende udstyr eller vare.

Der skal være en tryg stemning og atmosfære, på den måde kan medarbejderne koncentrer sig om deres arbejde og ikke være bekymret.

Sikring mod indbrud/tyveri

Du ønsker naturligvis at sikre din virksomhed effektivt mod indbrud. Hvor avanceret et alarmsystem, du har behov for, afhænger af din virksomheds type og risiko. Måske har du brug for et alarmsystem, der kan slås til i administrationen, mens der arbejdes i produktionen. Måske har du brug for særlig sikring af visse områder. Quetec har tyverialarmer der er intrigeret med adgangskontrol og videoovervågning samt kan tilpasses enhver virksomheds særlige behov.

Adgangskontrol

Med adgangskontrol kan du bestemmer hvem der har adgang til hvilke områder og hvornår. Dette sikre at medarbejderne føler sig trygge og at der ikke kommer uønsket gæster. Dette gør at sikringen er helt i top selv når der er medarbejdere på skæve tidspunkter.

Det store overblik

Med videoovervågning er det muligt at sikre tyveri/svind minimeres og hærværk undgås eller opklares hurtigt. Samtidig har det en forbyggende effekt. Alle tyverialarmer er opkoblet til vores døgnbemandede kontrolcentral og hvis alarmen lyder, sender vi hurtigt en vagt til adressen og kontakter din valgte kontaktperson. Ofte har alarmskilt har en stor præventiv effekt. Kontakt Quetec ApS nu og hør nærmer om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed