Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Håndværks virksomheder

Tyverialarm til kontor og værksted

Det er altid en god ide at passe godt på både computere og værktøj, der opbevares på kontoret eller i værkstedet, en mindre håndværksvirksomhed har måske ikke et lager eller mange værdier på kontoret. Det betyder ikke at der ikke er grund til at beskytte kontor og værksted.

Der skal være en tryg stemning og atmosfære, på den måde kan medarbejderne koncentrer sig om deres arbejde og ikke være bekymret.

Med en tyverialarm fra Quetec får du effektiv sikring mod indbrud

Tit og ofte ligger alt f.eks. tegninger, beskrivelser, regninger osv. på computerne i virksomheden. Samt som håndværker ligger vi meget vægt på det rigtige værktøj og det kan tage år at indsamle lige det som er rigtigt for en.

Forsikringen dækker den oftest ikke...

Det kan være til stor gene hvis man miste det hele ved et indbrud, både materialer som igen skal indhentes, deadlines som misses og indkøb af værktøj. For selv om forsikringen dækker de mistede ting som pcér og værktøj, dækker de oftest ikke den tabte fortjeneste. Hos Quetec har vi forsikringsgodkendte tyverialarmer, som er tilpasset mindre virksomheders behov. Du får en nem og enkel alarm med en enkel betjeningsmuligheder.

Indbrud og hærværk på byggepladsen

Det kan være meget svært at passe godt på byggematerialer, skurvogne og værktøj på byggepladser. Vi kan også hjælpe med forskellige løsninger såsom videoovervågning og vagtordninger, der kan være med til at minimere risikoen for indbrud og hærværk på byggepladsen. Den døgnbemandede central, reagerer så snart alarmen lyder. Ved indbrud vil en vagt hurtigt være ved stedet.