Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

SIKKERHED UNDER TRANSPORT & LOGISTIK

Når man transporterer varer eller passagerer, har man brug for at sikre transportmidlerne, godset og faciliteterne mod indbrud og hærværk. Om man transportere via, vand, land eller luften er sikkerheden stadig vigtig særligt hvis din virksomhed lever af at transportere varer for andre virksomheder. De forventer oftest at alle vare er sikret mod indbrud og hærværk. Der er videoovervågning, adgangskontrol og tyverialarm en god løsning

VI KAN ALTID SKRÆDDERSY DEN RETTE LØSNING TIL DIN VIRKSOMHED

Medarbejdere og passsagerer

Det er noget af det vigtigste at medarbejdere og passagerer føler sig sikre og trygge. Det gør at kunden en anden gang vil vælge lige den løsning igen en anden gang. Vi kan sikre perroner, stationer, lufthavne og flyvepladser, samt busholdepladser så der er trygt og sikkert for passagerer og ansatte. Vi kan også hjælpe med effektiv adgangskontrol i kontorer, bygninger eller indhegnet områder.

Kontoret kan sikres mod indbrud og hærværk

Alle kontorer kan også sikres mod tyveri, indbrud og hærværk. Det er vigtigt at sikre data og programmer osv. et plus er at medarbejderne også kan være trygge i deres daglige arbejde også på skæve tidspunkter og når de er alene. Du kan kontrollere hvem der har adgang til din virksomhed, hvilke kontorer og hvornår. Du kan holde dørene låst, mens der arbejdes så der ikke kommer nogle uvelkomne. Alle tyverialarmer er opkoblet til vores døgnbemandede kontrolcentral og hvis alarmen lyder, sender vi hurtigt en vagt til adressen og kontakter din valgte kontaktperson. Ofte har alarmskilt har en stor præventiv effekt.