Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Persondataforordning‎ - GDPR

Håndtering og opbevaring af data

Vi opfylder den dansk lovgivning - Databeskyttelsesloven – gældende fra den 25. maj 2018

Behandling og videregivelse af oplysninger

Quetec ApS behandler kundens persondata såsom navn, adresse, CPR-nummer/CVR-nummer, e-mail adresse, kontaktpersoner og betalingsoplysninger. Dette gøres for at administrere og varetage den aftalte aftale og kontrakt, som vi har indgået med kunden. Quetec ApS udleverer ikke dine persondata til nogen, som ikke er del af den indgået aftale, f.eks. Alarmcentral, vagtordning eller andet. Quetec ApS kan dog dele dine oplysninger til myndigheder, inkasso eller kreditoplysningsbureauer, såfremt det er påkrævet af dom, politi eller gældende lovgivning.

Opbevaring

Dine persondata beholder vi kun så længe, det er nødvendigt for at kunne levere de aftalte ydelser, som du har indgået med os. Når kundeforholdet ophøre så sletter vi dine persondata efter fem år. Hvis lovgivningen er krav om at vi gemmer oplysningerne længere vil dette blive fulgt.

Sikkerhed

Quetec ApS behandler og opbevare dine data så forsvarligt som muligt, vi gør alt for at dine data er sikret hos os og vores samarbejdspartnere. Vi beskytter dine data imod adgang fra uautoriserede personer og den dataansvarlige laver daglige og løbende evalueringerne vedr. sikkerheden af dine data. HVIS dine data på ulovlig vis angribes af kriminelle sørger vi for at alle bliver informeret og vi sætters øjeblikligt ind mod at stoppe og beskytte dine data, samt anmelde det til de korrekte myndigheder. Alle Quetec ApS medarbejdere har rene straffeattester og omfattet af en tavshedspligt. Vi er ISO 9001 certificeret. Så alle oplysninger blive behandlet professionelt og fortroligt.

Sletning af data

Du kan få indsigt og sletning af de personoplysninger vi har på dig, på et hvert tidspunkt. Hvis du ønsker at benytte dig af denne ret, skal du rette skriftlig henvendelse til Quetec ApS. Her vil vi kræve at få dokumentation på du er den, du ønsker oplysninger eller sletning om. Hvorefter vi vil indsamle eller slette dine data inden for 30 dage iflg. gældende lovgivningen. Såfremt du ønsker at benytte dig af disse rettigheder, eller har du eventuelle spørgsmål vedrørende behandlingen af dine data, er du velkommen til at kontakte os på adm@quetec.dk. Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du altid kontakte os på adm@quetec.dk.

Læs mere eller klage til Datatilsynet

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du kan læse mere om lovgivningen på Datatilsynets hjemmeside, her finder du også Datatilsynets kontaktoplysninger: www.datatilsynet.dk