Samarbejdspartner

Her er et udpluk af Quetec´s samarbejdspartner

Quetec er en nyere virksomhed som i dag er landsdækkende totalleverandør inden for sikring og sikkerhed. Vi lægger vægt på, at vi i tæt dialog med dig som kunde, finder lige netop den løsning, der dækker dine ønsker og behov, nu og i fremtiden.

F&P - Forsikring & Pension er forsikringsselskabernes og de tværgående pensionskassers erhvervsorganisation i Danmark....

Se mere her

Den Jyske Kontrolcentral A/S er totalleverandør af kontrolcentralsydelser til det danske sikkerhedsmarked. Ved hjælp af erfarne og professionelle medarbejdere, samt moderne udstyr, udbyder vi ydelser med en høj grad af både stabilitet og fleksibilitet. Foruden kontrolcentralydelser kan Den Jyske Kontrolcentral A/S også tilbyde ydelser indenfor beslægtede områder som 24 timers Call Center og Dispatch.Vores fokus er at kombinere sikkerhed og service til en højere enhed.

Se mere her

Securitas' tre fundamentale værdier er: Ærlighed, Vagtsomhed og Hjælpsomhed. De fungerer som guidelines for alle ansatte til at bygge tillid med kunderne, kollegaerne og det omkringliggende samfund.

Se mere her