Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Adgangskontrol

Er virksomheden åben for alle medarbejderer og gæster – også de ubudne?

I dag kan en tyv lige så godt arbejde om dagen og være bevæbnet med jakkesæt og attachétaske. Med adgangskontrol har du både tryghed i dagtimerne og uden for normal arbejdstid. Du sikrer dig, at kun indbudte gæster får adgang til jeres arbejdslokaler.

EFFEKTIVE ADGANGSKONTROL SYSTEMER FRA QUETEC

Smid nøglerne væk og brug adgangskontrol

I stedet for traditionelle nøgler får gæster og medarbejdere et adgangskort. Du kan derefter styre, hvem der må færdes i virksomheden, hvor og hvornår. Det er sikrere end med nøgler og du kan hurtigt annullere kort og lave nye kort, uden at skifte alle låsene. Dette giver dig samtidig et overblik over hvem der har adgang og hvor/hvornår de har været der.

Tryghed i dagtimerne

Samtidig kan du begrænse adgangen til forskellige lokaler i hele bygningen, efter dit valg, som, serverrum, mødelokaler, køkkener eller kontorer. Der skal også være plads til de skæve arbejdstider om aften, natten eller i weekenderne. Med adgangskontrol skal du og dine medarbejdere ikke være bekymret eller utrygge for at være alene i virksomheden.

Tilpasset dine behov

Adgangskontrol hos Quetec går lige fra mindre anlæg, som styrer en dør eller to, til de store avancerede løsninger, der integrerer adgangskontrol med tyverialarm og videoovervågning. Sikkerheden skal være i top, og administrationen skal være let. Et adgangskontrol system administreres fra en pc, hvorfra det eksempelvis er let at oprette og slette adgangskort, bestemme hvilke rum indehaveren af det enkelte kort skal have adgang til, i hvilke tidsrum og så videre.

Adgangskontrol gør virksomheden nøglefri

De låste døre i dagtimerne må selvfølgelig ikke være til gene i medarbejdernes hverdag. Medarbejdere og indbudte gæster udstyres med et adgangskort hvor det blot skal holdes op foran kortlæseren ved døren, som let og ubesværet låser døren op – men for "gæster" uden adgangskort er døren altid låst.