Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Integreret anlæg

Quetec, godkendte kvalitetsalarmer med optimal styrring!

Quetec har mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen med et stort udvalg af forskellige produkter, men vi har valgt at specialisere os indenfor nogle udvalgte platforme, en af dem UTC Fire and Security (Tidligere GE Security). Begrundelsen for valget af netop denne producent er deres store udvalg produkter inden for tyverialarmer, adgangskontroller og videoovervågnings udstyr, der spænder lige fra små privat anlæg til kæmpe store domicil / multi lokations anlæg. Yder med det er der en rød tråd igennem hele linjen så de fleste komponenter kan sættes direkte på alle deres typer af anlæg.

ATS Master eller ATS Classic er inde for Advisor familien og er en af de mest udbredte og anbefalede anlæg

ATS Master eller ATS Classic

ATS Master eller ATS Classic er inde for Advisor familien og er en af de mest udbredte og anbefalede anlæg, det skeller sig ud ved blandt andet at være fuldt skalér bart både komponentmæssig men også på management delen, som kan klares via tre følgende måder.
ATS anlægget kan køre som stand alone og bare blive betjent via betjeningspaneler eller via softwaren Titan, som er et lille og let program som man kan installere på sin pc og kun åbne det når man har brug for at ændre/oprette adgangskort, tider eller se alarm log osv. Til større anlæg anbefaler vi Alliance 8300 som er en optimal software management løsning, der integrerer tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning.

Quetec din Alliance partner

Quetec´s teknikkere har været med helt fra start og arbejder dagligt med Titan men hoved sagligt med Alliance 8300 som er en server / klient løsning der kan kombinerer enheder fra flere forskellige lokaliteter i én fælles management platform. Alliance 8300 giver simpel og enkelt kontrol over bygninger og områder, med anvendelse af grafiske oversigtsplaner der viser status- og alarmtilstande i realtid samt visning af live og optaget video.