Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Tågesikring

En tågekanon stopper selv de mest ihærdige tyve

Hvis din tyverialarmen bliver udløst, danner tågekanonen i løbet af ganske få sekunder en meget tæt tåge, som gør det helt umuligt at se og finde rundt i lokalet. Tågen er uskadelig for mennesker og inventar, men den stresser indbrudstyvene og oftest får de ikke taget det de kom for at stjæle.

STOP TYVEN EFFEKTIVT MED TÅGESIKRING

En effektiv stopper for indbrudsforsøg

Flere bruger argumentet “at hvis tyven vil ind, så kommer han ind”. Men med en tågegenerator kombineret med Quetec tyverialarm, sætter du en effektiv stopper for indbrudsforsøget hvis en tyv alligevel skulle gøre sig den ulejlighed at forsøge at bryde ind. Tågegeneratoren er særligt velegnet til f.eks. butikker og kontorer med høje værdier eller eftertragtet elektronik, kunst osv. Det gælder om hurtigt at afskære tyven for at kunne se, hvad han vil stjæle. En tågekanon fylder lokalet med den tætte – men helt ufarlig – tåge, så tyven mister koncentrationen og orienteringsevnen i løbet af få sekunder. I kombination med en Quetec tyverialarm, der altid er koblet til vores døgnbemandede kontrolcentral, får du hurtig udrykning og sætter en effektiv stopper for indbrudsforsøget.

Fakta om tågesikring

Tågen stresser indbrudstyvene og stopper dem i at finde det, som de kom for at stjæle. De forlader hurtigt stedet igen. Når tyverialarmen bliver udløst, danner tågekanonen et tæt tågeslør i løbet af meget få senkunder dette gør det umuligt at orientere sig. Sigtbarheden reduceres til 30 cm i løbet af få sekunder og hvis man vil kan sætte trumf på kan man tilkøbe et Quetec stroboskob lys, resultatet vil være handlingslammelse og desorientering af tyven. Lyset og røgen sammen er særdeles ubehageligt og det eneste tyven vil tænke på er at komme væk. Tågen er testet af Teknologisk Institut og er 100 % uskadelig for mennesker, dyr, inventar, fødevarer, medicinalvarer, elektronik osv., og lokalet kan bruges igen kort tid efter udløsning af en tågegenerator.