Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Tyverialarm

Tyverialarm

Ingen virksomheder er ens. Samtidig udvikler de fleste virksomheder sig løbende. Netop derfor er det vigtigt, at få et sikkerhedstjek med jævne mellemrum. Svarer den aktuelle sikkerhedsløsning til det aktuelle behov? Desværre viser erfaringen, at sikkerheden ikke altid følger med Virksomhedens udvikling.Med en tyverialarm fra Quetec får du effektivt sikret virksomheden og dens værdier

QUETEC FØRER KUN GODKENDTE KVALITETSALARMER!

Øjeblikkelig reaktion

En tyverialarm fra Quetec, alarmere I tilfælde af indbrudsforsøg hurtigt vores døgnbemandede kontrolcentral, som sender vagtpatruljen til adressen - hurtigt. Denne forventede reaktion kan ofte stoppe indbrudstyvene, før de prøver. På denne måde beskytter du effektivt dine værdier i virksomheden. Quetec alarm skiltet er i sig selv ofte nok til at afskrække eventuelle indbrudstyve.

Alarm til alle typer af virksomheder og deres forskellige behov

Quetec fører kun godkendte kvalitetsalarmer. Alle vores alarmer er godkendt af forsikringsselskaberne og kan tilpasses netop dine behov og de krav, som dit forsikringsselskab eventuelt har stillet.

Husk at sikre dig at din alarminstallatør er forsikrings-godkendt ISO9001:2008

Ved installation sikrer Quetec altid, at jeres virksomhed overholder alle sikringskrav fra forsikringsselskabet. Det sikrer at hvis uheldet alligevel skulle være ude at virksomheden undgår risikoen for nedsat erstatningen eller forhøjet selvrisiko.

Kontakt Quetec for et tilbud på den rette løsning. Helt uforpligtende, naturligvis…

Vores alarmsystemer går lige fra den enkle standardmodel, til mindre virksomheder, til avancerede pc-baserede systemer til de lidt større virksomheder. Vi rådgiver dig undervejs og kan altid hjælpe dig til den rigtige løsning. Fælles for alle alarmsystemerne er den nemme betjening. Samt opkoblingen til vores døgnbemandede kontrolcentral hvor der altid sidder personale klar til at hjælpe hvis alarmen er gået. Quetec ApS er et erfarent og kvalitetsbevidst firma. Vi tilbyder salg, udlejning og leasing af forskellige typer alarmer, og vores dygtige montører varetager installationen. Alle medarbejdere i Quetec er speciel uddannet og yderst professionelle. De kan derfor vejlede dig i valget af den rigtige tyverisikring til lige netop din virksomhed og bygninger.