Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Vagt

Forebyggelse er altid den bedste løsning

En tyverialarm fra Quetec sikre, at vores kontrolcentral reagerer så snart alarmen går i gang. Når der er behov for det, sender vi en vagt ud til din virksomhed og kontakter din udvalgte kontaktperson.

NÅR ALARMEN GÅR RYKKER ALARMPATRULJEN UD

Fleksible løsninger

Der kan tilbyde mange former for vagtydelser alt efter behov og ønsker. Gennem vores samarbejde med en af Danmarks bedste vagtselskaber, kan vi opfylde om du ønsker en fast vagt tilknyttet din virksomhed, eller du blot ønsker en ekstra sikkerhed ved særlige begivenheder. Vi lover altid professionelle skræddersyet løsninger.

Optimal tryghed

Vagter har både en præventiv virkning mod tyveri og hærværk, og de kan også sørge for omgående handling.

Quetec kan hjælpe din virksomhed med at begrænse skaderne

I tilfælde af alarm, tilser vagten virksomheden udvendigt såvel som indvendigt og han forlader aldrig stedet, førend sikkerheden er genetableret. I samarbejde med kontrolcentralen kan vægteren/vagten på den måde, tage de nødvendige forholdsregler så du undgår, at der sker yderligere skader. Du er altid velkommen til at kontakte Quetec , afdækker vi først din virksomheds behov og risici. Dernæst finder vi sammen med dig en kombination af tyverialarm og vagtydelser som passer til virksomheden.