Indtast navn. Indtast email.
Nej Ja
Indtast besked.

Videoovervågning

Stop svind, tyveri, røveri, indbrud eller hærværk, før det sker

Videoovervågning er et effektivt middel mod svind og butikstyveri, samt et effektivt middel mod hærværk, indbrud og tyveri - investering af videoovervågning kan meget hurtigt være tjente sig selv hjem. Oftest skaber videoovervågningen også som bonus tryghed blandt medarbejderne.

VIDEOOVERVÅGNING KAN VÆRE ET VÆRDIFULDT REDSKAB I OPKLARINGSARBEJDE!

Videoovervågning virker forebyggende

Alle erfaringer viser, at videoovervågning effektivt kan forebygge de fleste hændelser som for eksempel butikstyveri, røveri, overfald og hærværk. Erfaringen viser også, at det har en forebyggende effekt, når virksomheden skilter med Quetec’s videoovervågnings skilte.

Skulle uheldet alligevel være ude, er det et uvurderligt redskab i opklaringsarbejdet

Videoovervågning kan være et værdifuldt redskab i opklaringen. Videoovervågning kan med fordel anvendes til at dokumentere for eksempel et indbrud, så politiet kan se, hvad der skete, og hvad der er forsvundet. Og oftest også et billede af hvem eller hvordan tyven ser ud.

Quetec kan dække ethvert behov

Videoovervågning er kommet for at blive og er en uvurderlig hjælp ude i virksomhederne for at imødegå røverier, tyveri, svind mv. men hvad har du brug for? Videoovervågning, der blot ser, om der er nogen? Overvågning der kan identificere personer? Systemer, som overvåger, hvad observerede personer laver? Hos Quetec har vi alle typer af systemer til alle behov og situationer. Uanset om du har brug for moderne og avancerede HD kameraer hvor billederne står knivskarpt, og kan overvåge store områder, eller et system til mindre virksomheder, der skal minimere tyveri og svind i f.eks. butikker, kan Quetec hjælpe dig med at vælge det helt rigtige, der passer til dine behov og ønsker.