Adgangskontrolsystem

Væk med nøgler - ind med kort

Adgangskontrolsystem og nøglekort

Medarbejdere og indbudte gæster udstyres med adgangskort, som blot skal holdes op foran kortlæseren ved døren. Nemt, hurtigt og ubesværet. For ”gæster” uden adgangskort er døren altid låst.

En sikker arbejdsgang 24/7 - adgangskontrol efter dine behov

Med Quetec adgangskontrolsystem har du både tryghed i dagtimerne og uden for normal arbejdstid. Du sikrer dig, at kun indbudte gæster får adgang til jeres arbejdslokaler. I stedet for traditionelle nøgler får gæster og medarbejdere et adgangskort. Du kan derefter selv styre, hvem der må færdes i virksomheden, hvornår de må færdes og hvor. 

Det er sikrere end med nøgler og du kan hurtigt annullere kort og lave nye kort, uden at skifte alle låsene. Dette giver dig samtidig et overblik over, hvem der har adgang og hvor/hvornår de har været der.

Adgangskontrol

Gør virksomheden nøglefri

Tryghed i dagtimerne

De låste døre i dagtimerne må selvfølgelig ikke være til gene i medarbejdernes hverdag. Du kan begrænse adgang til ønskede lokaler i hele bygningen, efter eget valg. F.eks. mødelokaler, køkkener eller kontorer. Der skal også være plads til de skæve arbejdstider om aften, natten eller i weekenderne. Med adgangskontrol skal du og dine medarbejdere ikke være bekymret eller utrygge for at være alene i virksomheden.

Tilpasset dine behov

Sikkerheden skal være i top, og administrationen skal være let. Hos Quetec har vi alt lige fra mindre anlæg, som styrer enkelte døre til de omfattende løsninger, der integrerer adgangskontrol med tyverialarm og videoovervågning. Administrationen sker fra en computer eksempelvis, hvorfra man let opretter og sletter adgangskort. Du kan derfor selv styre, hvilke rum indehaveren af det enkelte kort skal have adgang til, i hvilke tidsrum og så videre.

Adgangskontrol omfatter b.la.: