Tyverialarmer

en sikker løsning

En sikker tyverialarm

Quetec fører kun forsikringsgodkendt erhvervsalarmer. Alle vores alarmer er godkendt af forsikringsselskaberne og kan tilpasses netop dine behov og de krav, som dit forsikringsselskab eventuelt har stillet.

En skræddersyet og forsikringsgodkendt erhvervsalarm

Hos Quetec har vi stor erfaring med installation og udarbejdelse af skræddersyet tyverialarmer for alle typer virksomheder. Vores tyverialarmer er for dem, der vil sikre virksomheden for indbrud – og hvis uheldet alligevel er ude. Hos Quetec vægter vi sikkerheden højt, hvilket betyder, at vi med jævne mellemrum udfører sikkerhedstjek. En tyverialarm skal altid følge virksomhedens udvikling og behov.  

Vi har alt i tyverialarmer. Lige fra enkle standardmodeller til avancerede pc-baserede systemer. Vi tilbyder salg, udlejning og leasing. Vi finder en løsningen, der passer til det enkelte erhverv.

Tyverialarmer for erhverv fra a-z

Alle bygninger og virksomheder

Hvordan virker tyverialarmen?

En tyverialarm fra Quetec slår hurtigt alarm, til vores altid døgnbemandede kontrolcentral, i tilfælde af indbrudsforsøg. Skulle alarmen gå, rykker vores vagtpatrulje ud på det pågældende sted, inden for meget kort tid. Alarmen er skiltet, så tyverialarmen ofte i sig selv er nok til at afskrække indbrudstyve.

Hvad skal man selv gøre?

Ved installation af Quetec tyverialarm, sikrer vi os altid, at jeres virksomhed og bygning overholder alle gældende sikringskrav fra forsikringsselskabet. Det er virksomhedens sikkerhed for, at hvis uheldet alligevel skulle være ude, så undgår virksomheden risikoen for nedsat erstatning eller forhøjet selvrisiko.

Tyverialarmen omfatter b.la.: